UPDATE: Incendiul de la Stadionul Republican, LOCALIZAT. Risc de extindere NU există

0
70

Incendiul de la Stadionul Republican a fost localizat la ora şapte dimineaţa. În jurul orei 10, a fost anunțată lichidarea incendiului, fără să mai existe risc de extindere a focului.

Echipele de pompieri și salvatori mai sunt prezente la fața locului pentru monitorizare. În teren mai activează și unități de tehnică grea, pentru lichidarea consecințelor. Circumstanțele incendiului urmează să fie stabilite.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI a fost alertat pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit în această dimineață la depozitul de crengi și arbori de pe stadionul republican din capitală. Apelul la Serviciul 901 a fost recepționat la ora 04.30 de minute.

La fața locului, conform numărului sporit de intervenție au fost îndreptate 16 autospeciale de intervenție cu un efectiv de peste 80 de persoane. Pentru localizarea și lichidarea incendiului au fost formate 4 sectoare de luptă, iar datorită intervenției eficiente focul este ținu sub control. Conform datelor operative ale Serviciului Situații Excepționale nu au fost înregistrate victime.

Întreaga garnizoană a Serviciului Salvatori și Pompieri este ridicată în regim de alertă.