Scandal la o nuntă în capitală, soldat cu acțiuni violente și provocări de leziuni corporale. Potrivit poliției, mirele și doi oaspeți s-au luat la harță cu administrația localului din sectorul Buiucani, unde a avut loc nunta. 

Pentru aplanarea conflictului, administraţia localului a solicitat intervenția Poliției Capitalei. Astfel, la faţa locului a intervenit imediat un echipaj mobil 902, precum şi echipa mobilă din cadrul Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” a IGP.

Respectiv, au fost reţinuţi trei indivizi agresivi în stare de ebrietate, care nu s-ar fi subordonat cerinţelor  poliţiştilor, fiind escortaţi la Inspectorat conform procedurii legale. Aceştia s-au dovedit a fi mirele de 30 ani şi doi oaspeţi ai nunţii, cu vârstele de 29 ani şi 31 ani, domiciliaţi în Chişinău, manifestând un comportament neadecvatulterior, şi în incinta sediului Inspectoratului de Poliţie.

Potrivit primelor informaţii documentate de către poliţişti, aceştia ar fi intrat în conflict cu administraţia localului, din cauza unor neînţelegeri privind produsele alimentare. Conform prevederilor legale, agresorii riscă o pedeapsă contravenţională sub formă de amendă în mărime de la 300 lei la 1 500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 ore până la 60 ore.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 21 iulie.