Focuri de armă în satul Teliţa. S-a tras asupra unor funcţionari de stat

0
19

Împuşcături în această dimineaţă în satul Telița, raionul Anenii Noi. Suspecții au tras câteva focuri din arma în direcţia angajaţilor Serviciului Piscicol.

Potrivit inspectorilor de patrulare, un echipaj de patrulare dislocat pe teritoriul raionului Anenii Noi a fost anunțat că în satul Telița, angajații Serviciului Piscicol urmăresc o mașină. Fiind somați să stopeze, suspecții au tras câteva focuri din arma în direcţia angjaţilor Serviciului piscicol, după care au continuat deplasarea într-o direcție necunoscută. Ulterior, inspectorii de patrulare au stopat automobilul. Astfel, s-a constat că la volan se afla o femeie de 38 de ani, iar cu ea încă doi bărbați, de 41 și 42 de ani, toți locuitori ai satului Calfa din Anenii Noi.

În urma verificării automobilului, ofițerii de patrulare au depistat două arme și o pereche de cizme de pescuit. Întrebați, bărbații au recunoscut că erau la pescuit ilegal, însă când au fost observați de angajații Serviciului Piscicol au fugit de la fața locului și au folosit arma de foc pentru a scăpa de ei.

Bănuiţii au fost duşi la Inspectoratul de Poliție pentru documentarea cazului.