Lamborghini a ales România. Imagini spectaculoase pe Transfăgărășan

0
61

’’Huracán range in the land of Dracula’’ este numele articolului publicat pe site-ul oficial al celor de la Lamborghini. Italienii vorbesc la superlativ despre țara noastră și mai ales despre Transfăgărășan, pe care îl cataloghează ca un drum care ’’îți taie respirația’’.

Clipul de un minut și 37 de secunde este extraordinar. Cele șase Lamborghini filmate pe Transfăgărășan oferă o imagine care face încă odată o bună reclamă României și acestui drum unic în lume.

Șase mașini marca Lamborghini au putut fi văzute de turiști atât pe Transfăgărășan, cât și în parcarea unui hotel de cinci stele din municipiul Sibiu, potrivit presei locale.

Lamborghini a mai filmat pe Transfăgărășan în decembrie 2011.

Transfăgărășanul a fost ales și de britanicii de la „Top Gear”, care l-au promovat ca fiind cel mai frumos drum din Europa, plin de turiști în perioada verii. Șoseaua a fost construită pentru a lega cele două provincii istorice românești, Transilvania și Țara Românească. Șoseaua, cunoscută și ca DN 7C, are o lungime de 151 km. Pornește de la kilometrul 0, din Bascov (județul Argeș) și se încheie în zona comunei Cârțișoara, județul Sibiu, unde se unește cu DN1 (E68).