Poliția caută făptașii care au vopsit Hotelul Național

    0
    528
    Foto - facebook

    Poliția întreprinde măsuri pentru a identifica făptașii care au vopsit partea superioară a Hotelului Național în culorile panglicii Sfântul Gheorghe.

    Despre acest lucru a comunicat pentru Știri.md Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol a IGP.

    “Am fost sesizați la 112 despre acest caz. Inspectoratul de Poliție Centru s-a autosesizat imediat, grupa de documentare s-a deplasat la fața locului, fiind întreprinse toate măsurile pentru identificarea făptașilor.

    Între timp, pentru declarații a fost invitată proprietara clădirii. Respectiv, ea a declarat că nu are pretenții în cazul aplicării combinației de culori și poliția i-a solicitat să le înlăture”, ne-a spus Diana Fetco.

    Menționăm că astăzi, pe rețelele de socializare, au apărut imagini cu Hotelul Național la care partea superioară a fost vopsită în culorile panglicii Sfântului Gheorghe, negru-portocaliu.

    Menționăm că, în semn de solidaritate cu poporul ucrainean, Hotelul Național a fost vopsit în culorile drapelului Ucrainei, albastru-galben, la câteva zile de la invazia rusă.

    De asemenea, ieri, 19 aprilie, în cadrul unui briefing de presă, Maia Sandu a anunțat că a promulgat legea care interzice panglica Sfântului Gheorghe și alte simboluri ale războiului precum literele „V” și „Z”.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.