Momentul în care cei 100.000 de oameni de pe Wembley au amuțit. Mesajul transmis de Vladimir Kliciko din Ucraina

0
1791

Pugilistul britanic Tyson Fury (33 de ani) l-a învins pe compatriotul său, Dillian Whyte (34 de ani), în repriza a 6-a a confruntării de pe Wembley, după ce i-a aplicat acestuia un upercut năucitor. Înaintea confruntării, fostul campion mondial la categoria grea, Vladimir Kliciko, le-a transmis un mesaj video celor prezenți la gala de la Londra, relatează Digisport.

În momentul în care imaginile cu fostul sportiv ucrainean au apărut pe ecranele-gigant, cei aproape 100.000 de oameni prezenți pe Wembley au amuțit.

//„Bună seara. Sunt ucrainean, sunt Vladimir Kliciko! Aș fi vrut să fiu alături de voi, la Londra, dar după cum știți, avem propria noastră luptă aici. Este cea mai importantă luptă din viața noastră. Le mulțumesc prietenilor și partenerilor din lumea întreagă pentru sprijin și pentru strângerile de fonduri.

Provocările pe care le trăim zi de zi sunt mai importante decât viețile noastre. Dar, suntem mai puternici știind că avem susținerea noastră. E nevoie de tot ajutorul vostru pentru mamele, tații și copiii din Ucraina. Vă rog să nu vă opriți! Avem nevoie de voi mai mult ca oricând”, a transmis Vladimir Kliciko, din Ucraina, în mesajul video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.