Kadîrov spune că are un plan „grandios” pentru „demilitarizarea țărilor NATO”: „După capturarea Kievului, urmează Polonia”

0
842

Liderul cecen Ramzan Kadîrov, care s-a remarcat în ultima perioadă mai degrabă prin filmulețe pe TikTok, seriale penibile cu un fals Zelenski și mesaje pe Telegram, anunță că autoritățile ruse dezvoltă un „plan de demilitarizare” pentru țările NATO. Liderul cecen s-a lăudat că a discutat deja despre planul „demilitarizării NATO” cu asistentul său Apti Alaudinov, scrie Digi24.

„Don-don” Kadîrov spune că împreună cu Alaudinov au discutat despre planurile de invadare a teritoriului țărilor Alianței Nord-Atlantice, în special Polonia, „cântărind argumentele pro și contra” și pregătind activitățile unităților cecene pentru un război la scară largă împotriva Ucrainei.

„Planurile sunt grandioase. Elaborăm deja un plan pentru demilitarizarea țărilor NATO, iar după capturarea Kievului, prima în linie este Polonia”, a scris Kadîrov.

Liderul Ceceniei a mai indicat că asistentul său Apti Alaudinov a vizitat teritoriile ocupate din regiunea Lugansk și a participat la capturarea acesteia împreună cu „Miliția Populară a LPR”.

Nu este pentru prima dată când aliatul lui Putin în războiul din Ucraina prezintă „planuri” pentru atacarea unor state membre NATO. Mesajele sale sunt preluate și de alți oficiali ceceni. Președintele parlamentului cecen, Magomed Daudov, un apropiat al lui Ramzan Kadîrov, spune că batalioanele cecene care luptă în Ucraina „vor merge înainte până la Berlin” dacă „Putin nu le va opri”.

deschide.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.