Dimitri Rogozin a pus în pericol viața unor oameni, care se aflau la bordul aeronavei S7 de pe cursa Moscova-Chișinău. Totul s-a întâmplat din cauza lui, dacă el nu era la bord, atunci nu ar fi existat toate conflictele și excesele. Declarația a fost făcută de cunoscutul comentator rus, Stanislav Belkovski, în cadrul unei emisiuni la postul de radio Eho Moskvî.

Subliniem că declarația a fost făcută în contextul în care Dimitri Rogozin a amenințat pe Twitter autoritățile române că au pus în pericol viaţa pasagerilor cursei companiei aeriene S7, după ce nu au permis avionului să tranziteze spațiul aerian al României.

„Sunt mari temeri în Republica Moldova și țările vecine că înainte de alegerile prezidențiale din Rusia vor fi probleme, legate de Transnistria. Eu cred că vizita lui Dimitri Rogozin, care controlează nu numai relațiile Rusiei cu Transnistria, dar și finanțarea unor forțe politice pro-ruse din Transnistria a cauzat unele tensiuni, nu numai la Chișinău, dar și în țările vecine care sunt considerate prieteni ai Moldovei și susținători ai integrării europene”, a mai declarat analistul.

Secvență din interviul cu analistul politic de la Moscova unde vorbește despre ”Circul lui Rogozin”.