Un fost deputat dă de pământ cu Andrei Năstase: ”Acest individ, programat, cred, de laboratoare obscure și antiromânești”

0
912

Fostul deputat Ștefan Secăreanu, actual jurnalist și analist politic, a dat de pământ cu orgoliul liderului PPDA, Andrei Năstase. Într-o postare pe pagina sa de facebook, Secăreanu se arată indignat de declarațiile lui Năstase care nu negociază de la egal la egal cu PL și PLDM: ”A. Năstase dă de înțeles că PLDM și PL nu trebuie să participe la alegerile parlamentare din februarie 2019, în schimb, „unii exponenți ai celor două formațiuni ar putea să se regăsească pe lista Blocului „ACUM” și în unele circumscripții”.

Analistul propune ideea ca acest ”individ” ar trebui izgonit, iar PL și PLDM să formeze de urgență un nou bloc electoral: ”Tot acest individ, programat, cred, de laboratoare obscure și antiromânești să constituie „opoziția politică” din RM, amenință că formațiunea sa și PAS „nu negociază nimic cu reprezentanții PLDM și PL, deoarece blocul electoral nu se va extinde în niciun caz”. Dacă acest intrus politic „nu negociază” sau, mai bine zis, nu dorește și nici nu știe a negocia în situația în care este imperios necesar ca în cel de-al doilea stat românesc de dincoace de Prut să fie posibilă obținerea cu orice pret a unei majorități parlamentare prooccidentale și prounioniste, atunci, pur și simplu, insul în cauză și toți cei cu el nu trebuie votați! Trebuie ignorați cu desăvârșire și îndemnați PL-ul și PLDM-ul să formeze neîntârziat un nou bloc electoral proromânesc spre care să se orienteze voturile basarabenilor dezamăgiți atât de guvernanți cât și de opoziția fudulă și nesimțită!

În concluzie, Secăreanu este de părere că după alegeri este nevoie de o majoritate sănătoasă și nu de o opoziție leșinată: ”Noi nu avem nevoie ACUM și după alegerile din februarie de o opoziție leșinată cu douăzeci și ceva de mandate, ci de o majoritate parlamentară capabilă să decidă viitorul românesc al acestui teritoriu aflat sub pericolul de a fi menținut iremediabil sub control rusesc! Numai un idiot politic, inflexibil și inconștient, nu este în stare a înțelege această evidență.