La ședința Comitetului de Competiții al FMF, s-a decis suspnedarea antrenorului principal al clubului Dacia, Viorel Frunze pentru cinci etape de campionat pentru comportament neregulamentar, cuvinte, expresii necenzurate şi ofensatoarea în adresa brigăzii de arbitri la finele meciului etapei a 3-a din Divizia Națională dintre Milsami și Dacia. Se menționează că aceasta nu este pentru prima oară cînd Frunze manifestă un asemenea comportament, scrie moldfootball.com, care citează FMF.

Suspendarea se referă la indeterdicţia de a conduce jocul echipei în timpul meciurilor de campionat în calitate de antrenor şi, de asemenea, de a se afla în încăperile şi teritoriilor adiacente stadionului (spre exemplu şi nu numai: banca tehnică, vestiare, căile de acces spre vestiare, tribuna oficială) cu excepţia tribunelor pentru spectatori, căilor de acces spre acestea şi altor spaţii destinate şi unde au acces spectatorii în timpul meciurilor de campionat.

Dacia va achita o amendă în mărime de 3000 lei. Decizia poate fi atacată la Comitetul de Apel al FMF în termen de 7 zile.

A fost avertizat de către Federație preşedintele clubului Petrocub-Hînceşti, Mihail Usatîi, pentru comportament neregulamentar manifestat în timpul meciului dintre Sfîntul Gheorghe și Petrocub din etapa a 3-a din DN, ce s-a manifestat prin exprimarea sistematică a obiecţiilor verbale faţă de deciziile arbitrilor meciului. În caz de săvîrșire repetată a unor încălcări similare, Usatîi va fi sancţionat regulamentar.