Emblematicul antrenor Petru Caduc a rămas dezamăgit de recentele declarații de ură ale fostului său sportiv Octavian Țicu

0
86

După ce Octavian Țîcu a făcut declaraţii ameninţătoare pe reţelele de socializare, foştii colegi, dar şi profesori din Grimăncăuți, Briceni, i-au întors spatele. Antrenorul Petru Caduc a declarat că l-a învățat să fie corect și modest, dar acum îi este rușine pentru afirmațiile făcute de către discipolul său, care se comportă ca un interlop din anii 90 ai secolului trecut. Antrenorul se referă la promisiunea lui Octavian Țîcu de a-i rupe capul oricui care intenționează să critice opoziția.

Mesajul cu amenințările lui Octavian Țîcu, care candidează la alegerile parlamentare din partea binomului PAS-PPDA, se regăsește într-un așa-zis îndrumar pentru alegători, postat pe Facebook. Fostul său antrenor de box Petru Caduc a menționat că foștii colegi și-au schimbat opinia despre el.

„Nu trebuie să expună aşa declaraţii fiindcă asta, adică el e ca şi cum un „polojeneţ” cum în anii 90, atunci erau cu „razboruri”, cu de astea. El a avut o greşeală foarte mare şi îi ruşine pentru dânsul şi pentru colectivul nostru, toţi băieţii nu îl respectă pentru aşa lucruri ce a făcut el”, a spus antrenorul de box, Petru Caduc.

Petru Caduc i-a recomandat lui Octavian Țîcu să dea dovadă de bun simț dacă vrea să fie politician.

„Nu este el aşa mare uriaş, caratist că el poate să rupă capul cuiva. Asta, cred eu şi-a făcut nişte expresii. Dacă vreai să te promovezi în politică trebuie să fii om modest, om cultural, om cu omenie”, a afirmat antrenorul de box, Petru Caduc.

Iar fostul lider al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, care l-a promovat pe Țîcu în funcția de ministru al Tineretului și Sportului, l-a avertizat să nu-și încordeze pumnii de boxer pentru că nu are nicio șansă să ajungă din nou în Guvern. Ghimpu a scris pe Facebook că trebuie să le mulțumească zi și noapte liberalilor pentru că i-au dat ceea ce nu a meritat, ce-i drept, doar pentru trei luni.