Tot mai multe semne de întrebare la Sângera după ce primarul Mihai Lari a fost găsit mort de către membrii familiei în patul său, la ora 10. Lângă trupul edilului, împușcat în cap, a fost găsit și un pistol.

Arma nu-i era în mână, iar poziția corpului față de armă ridică foarte multe semne de întrebare, spun mai mulți săteni, contactați de redacția Vocea Basarabiei.

De cealaltă parte, oamenii legii spun că versiunea preliminară a morții bărbatului în vârstă de 55 de ani este sinuciderea.

Mihai Lari, din partea Partidului Liberal, era la al treilea mandat de primar al orașului, după un mandat deplin (1993-1999) și unul de interimar (2009-2010), a fost reales la ultimele alegeri (2015) cu un scor scontat garantându-i și majoritatea de consilieri în Consiliul Local.

Mai mulți consilieri ai CL Sângera au declarat pentru Vocea Basarabiei că primarul nu avea probleme în familie, avea o situație financiară stabilă, nu avea probleme cu vecinii, sătenii și nu se cunoștea să aibă conflicte ori dușmani.

Surse ale Vocea Basarabiei au declarat că singurele ipoteze ale morții tragice a edilului sunt acțiunile reușite din ultimele luni, în care a readus bunăstarea în localitate după modesta administrare a fostei adminitrații orășenești.

Vezi continuarea întâmplării terifiante care a șocat comunitatea din Sângera, pe portalul Vocea Basarabiei.