Ţîcu ar dori să se pricopsească de pe urma unei lupte între Plahotniuc şi Năstase, mai ales că ultimul nu pre are şanse de izbândă

0
83

Candidatul PAS-PPDA la funcţia de deputat Octavian Ţîcu ar dori să se pricopsească cu bani de pe urma unei eventuale lupte în ring dintre Vlad Plahotniuc şi Andrei Năstase, dar recunoaşte că șeful PPDA nu are șanse.

Confesiunea lui Ţîcu se conţine într-un dialog spumos cu jurnalistul Artur Efremov, care i-a propus acestuia să lupte cu kickboxerul şi deputatul democrat Constantin Ţuţu. În replica, Țîcu spune că ar prefera să asiste la un duel între Vlad Plahotniuc şi Andrei Năstase. În consecinţă, ambii ajung la concluzia că Năstase nu prea are şanse în faţa liderului PDM. ”Ar fi ca o confruntare între o javră și un câine lup”, a punctat Efremov, care prin javră îl are în vedere pe Năstase – nu este în formă fizică potrivită, are burtă și i se va tăia respirația din prima rundă.

Amintim că, anterior, presa a scris, cu referire la surse din PAS şi PLDM, că mesajul arhicunoscut al lui Ticu despre “ruptul capului” l-ar viza anume pe Andrei Năstase.

”Se pare că mesajul îl vizează pe Andrei Năstase. Există în rândul comentatorilor o presimțire funestă despre posibilitatea unei coaliții postelectorale dintre oamenii lui Năstase și socialiștii lui Dodon, inspirată de ura viscerală a liderului platformist față de Plahotniuc. Țîcu, omul care vine cumva de pe lista PAS, îl atenționează pe Năstase și oamenii lui, că le va rupe capul dacă vor cloci asemenea planuri”, a scris şi analistul politic Corneliu Ciurea, într-un editorial publicat de hotnews.md.