Exponenţii binomului PAS-PPDA, prinşi din nou cu minciuna: Lilian Carp s-a făcut de râs la Criuleni

0
90

Exponenţii binomului PAS-PPDA, prinşi din nou cu minciuna! Directorul spitalului raional Criuleni, Nicolae Croitor, dezminte acuzațiile candidatului Lilian Carp de utilizare a resurselor administrative şi implicare a instituţiei pe care o conduce în campania electorală.

Nicolae Croitor susţine că a participat la o întâlnire cu locuitorii satului Hîrtopul mare, alături de candidatul PDM pe circumscripţia Criuleni, Veaceslav Burlac, dar nu se afla în exercițiul funcției.

Croitor mai spune că la reuniune s-au discutat problemele legate de oficiile poștale din sat, de menținerea ordinii publice, finanțele locale, pensii, domeniul sănătății și multe altele.

“Ca să cunoască dl Carp și cei ce înmulțesc minciuna – în data de 30 ianuarie am fost prezent în sală alături de dl Burlac, dar prezenţa mea a avut un caracter legal și a avut drept scop promovarea imaginii instituției pe care o conduc, care a avut de suferit enorm în timpul guvernărilor anterioare”, se conţine într-o replica a lui Nicolae Croitor, publicată pe Facebook.

“În data de 30 ianuarie, a fost depusă cererea din cont propriu, pentru o perioadă de patru ore, pentru a avea dreptul de a merge în comuna Hîrtopul Mare și a lipsi motivat de la serviciu”, a mai scris Croitor.

Nicolae Croitor a publicat, în facsimile, şi cererea de concediu.