Monica Babuc despre lansarea troleibuzului Chișinău – Ialoveni: «Lumea bună se bucură, iar cealaltă, face spume la gură»

0
47

Candidatul PDM la alegerile parlamentare pe circumscripția 22 Ialoveni a scris pe pagina sa de facebook că datorită efortului echipei Partidului Democrat, linia de troleibuz a legat două orașe, Ialoveni și Chişinău. Astfel a fost realizat un proiect, pe care oamenii de mult îl doreau.

Prin efortul deosebit al tuturor factorilor de decizie din administrația locală Ialoveni, celor din administrația municipiului Chișinău, reprezentanților Parlamentului și Guvernului, care au elaborat o formulă juridică reciproc avantajoasă care a permis venirea troleibuzelor în centrul orașului Ialoveni, fără să prejudicieze economic și financiar cele două entități urbane, pentru că fiecare dintre ele și-a asumat responsabilitatea cheltuielilor pe porțiunea de teritoriu care îi aparține.

Și da, Monica Babuc, a participat activ la luarea acestor decizii pentru că anume ei i-au fost adresate demersurile Primăriei și a Consiliului Raional Ialoveni, a scris Monica Babuc.

Ministrul educației degrevat din funcție mai spune că orașul Ialoveni se schimbă la față, ca și întreaga țară. Autoarea postării se întreabă însă, ce va fi după alegeri. În sfârșit, vine primăvara cu toate florile, aromele si speranțele ei. Si trebuie să ne bucurăm de aceasta, căci care ar fi alternativa acestei primăveri: o iarna veșnică și scoaterea troleibuzelor de pe linia Chișinău-Ialoveni?!AR FI PĂCAT!…

Linia de troleibuz Chișinău – Ialoveni a fost lansată vineri, pe data de 8 februarie. Troleibuzele vor circula din jumătate în jumătate de oră, iar călătoria va costa 4 lei.