VIDEO // Noi dovezi privind implicarea lui Platon în procesul de creare a unei eventuale coaliții dintre PSRM și PAS-PPDA

0
592

Noi dovezi privind implicarea oligarhului Veaceslav Platon, condamnat la 18 ani de pușcărie pentru furturile din BEM, în procesul de creare a unei eventuale coaliíi dintre PSRM și PAS-PPDA. Astfel, după manifestațiile de ieri, organizate împreună cu anarhiștii de la Occupy Guguță, unul din fruntașii grupării extremiste Antifa, Pavel Grigorciuc, s-a întâlnit cu avocatul raiderului condamnat, Eduard Rudenco.

Întâlnirea a avut loc ieri, în jurul orei 17.00, într-o cafenea de pe bulevardul Decebal, fapt confirmat de poze făcute de vizitatorii localului. Cei doi au fost surprinși discutând la o masă, feriți de ochii lumii.

Amintim că un grup de reprezentanți ai grupării extremiste Antifa și ai comunităţii cu manifestări anarhiste, Occupy Guguţă, au cerut ieri formarea unei alianţe dintre PSRM şi binomul PAS-PPDA, în viitorul Parlament. Acţiunea, condusă de unul din capii grupării Antifa, Pavel Grigorciuc, a demarat în faţa Parlamentului și a continuat la sediile PSRM, PAS și PPDA.

La acţiunea derulată de grupările Antifa şi Occupy Guguţă şi-a făcut apariţia şi Eduard Rudenco, avocatul oligarhului Veaceslav Platon, personaj condamnat la 18 ani de puşcărie şi considerat drept artizan al Laundromatului rusesc şi miliardomatului moldovenesc.