Designerii din țara noastră și-au expus colecțiile la un eveniment inedit la Washington DC // VIDEO

0
53
Eveniment inedit la Washington DC. Designeri din întreaga lume și-au prezentat colecțiile de haine. La eveniment a participat și designerii din țara noastră, în frunte cu Georgette și Daniel Racovizza.
Defilarea de modă a fost organizată în clădirea istorică Harry S. Truman din Washington DC, care găzduieşte Departamentul de stat al SUA.
Republica Moldova s-a numărat printre cele 23 de state care au arătat că au cu ce se mândri. Acest fapt a făcut ca ţinutele să se remarce prin stilul caracteristic ţărilor din care provin creatorii. Publicul s-a arătat impresionat de combinațiile neobișnuite și elementele de design excentrice. Evenimentul monden, numit „Diplomaţie şi Glamour”, s-a desfăşurat în prezenţa ambasadoarei Republicii Moldova în SUA, Cristina Balan, dar şi a altor diplomaţi străini, designeri, jurnalişti şi bloggeri.
După prezentare, Cristina Balan a declarat că este mândră de creaţiile şi reuşitele celor două branduri moldoveneşti. Prezentarea a fost urmată de o recepție oficială.


Sursa: publika.md