FC Codru Lozova a semnat un contract cu Macron și va îmbrăca cele mai moderne echipamente din gama Toliman ale brandului italian

0
366

Divizionara națională FC Codru Lozova a semnat un contract de colaborare cu gigantul brand de echipamente sportive MACRON. Înțelegerea dintre FC Codru și compania italiană va dura pentru următorii trei ani, se anunță într-un comunicat pe pagina de Facebook a formației din Lozova.

Datorită acestui parteneriat tehnic, jucătorii clubului patronat de Viorel Jardan, vor străluci cele mai moderne echipamente de joc de pe piața mondială.

Astăzi, la meciul de la Hâncești, care se va disputa pe noctura de pe ”Orășenesc”, de la ora 19:00, contra gazdelor de la FC Petrocub, fotbaliștii antrenați de Valeriu Andronic vor debuta în echipamentul de rezervă al partenerului MACRON, de culoare verde.

FC Codru va avea în premieră modelul TOLIMAN al mărcii MACRON, creat pentru imaginea și tradiția clubului din Lozova, combinând cu pasiune verdele cu albul. Modelul TOLIMAN se remarcă prin atenția la detalii, țesătură specială, eleganță ale liniilor, decor cu guler retro și deschideri în tiv, oferind respirație și prospețime, toate dintr-un material confortabil. Tricoul TOLIMAN combină o rețetă creată să fie îmbrăcămintea perfectă pentru cei care vor să se distingă pe terenul de joc. Design-ul casei de producție spaniolă întrunește toate cerințele FC Codru în imagine și atitudine, utilizând fonturi originale pentru numere, iar coloristica sponsorilor și partenerilor este adaptată liniilor de culoare ale echipamentului și aplicată în alb.

FC Codru își anunță fanii că echipamentul principal al echipei, din gama Toliman, va fi purtat pentru prima dată la meciul din etapa viitoare de pe teren propriu, pentru a descopri sponsorii și partenerii clubului. 

În Divizia Națională, FC Sfântul Gheorghe mai deține un contract cu renumita casă italiană de echipamente sportive.

Înfiinţată în 1971, în localitatea italiană Crespellano, Bologna, Macron îmbracă nume mari ale fotbalului mondial.

De asemenea, naţionala Albaniei şi cea a Scoţiei sunt îmbrăcate tot de firma italiană. Iar cu cei de la Bolton colaborarea este şi mai importantă, pentru că englezii au dat şi numele arenei, „Macron Stadium”.