Moldova-Agroindbank, campioana Cupei Presei 2019 la futsal

0
55

Formaţia MOLDOVA AGROINDBANK a devenit câştigătoarea turneului Open Cupa Presei-2019 la futsal, ediţia XIX, organizat în memoria jurnalistului sportiv Boris Harcenco.

Turneul Open Cupa Presei la futsal, consacrat memoriei ziaristului sportiv Вoris Harcenco, s-a desfăşurat timp de două luni la Complexul sportiv „Alexia” din capitală. La acest concurs cu mare priză la publicul spectator, organizat sub egida Asociației Presei Sportive din R. Moldova și Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, au participat 14 formații alcătuite din amatori ai fotbalului care reprezintă diverse instituții media și de afaceri. Este de remarcat că echipele au fost repartizate în două grupe, iar în faza următoare a competiției au acces câte patru formații din fiecare.

Pe 13 aprilie au avut loc meciurile finale și ceremonia de premiere a laureaţilor turneului. În finală echipa MOLDOVA AGROINDBANK, multiplă campioană a concursului, a învins formaţia RED UF, scor 4-2. De menționat că în componența învingătorilor s-a remarcat Mihai NARTEA, autorul a patru goluri. În meciul pentru locul 3 colectivul MOLDAVSKAIA GRAS a surclasat cu scorul de 8:4 debutanta turneului GRIFFIN.

La ceremonia oficială prilejuită acestui eveniment a participat Eduard CIOBANU, președinte al Asociației Presei Sportive din Moldova, iar Federaţia Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată de către Victor DAGHI, Şeful Serviciului de Presă. Câştigătorii şi laureaţii turneului au primit diplome şi cadouri din partea organizatorilor şi partenerului competiţiei JOMA.MD. 

Cei mai buni jucători în finala turneului au fost desemnaţi MihaiNARTEA (MOLDOVA AGROINDBANK) și Denis ȘESTAC (RED UF). Laureaţi la alte nominalizări au devenit:«Devotament fotbalului» – Petru GUȘAN (TRATTORIA), cel mai bun jucător al turneului – Ion ROTARI (RED UF), cel mai bun golgheter –  Igor NARTEA (MOLDOVA AGROINDBANK), iar cel mai bun portar – Alexandr COMAROV (MOLDAVSKAIA GRAS).