Țîcu s-a lansat în campania electorală pentru primăria Chișinăului în centrul orașului

0
47

Partidul Unității Naționale (PUN) s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile locale generale.

„Chișinăul trebuie să rămână românesc și proeuropean. Alegerile din Chișinău arată vectorul extern al Basarabiei noastre. Sunt bucuros că, Octavian Țîcu a ales să candideze pe listele PUN”, a declarat președintele executive al PUN, Anatol Șalaru.

Candidatul PUN la Primăria Chișinău, Octavian Țîcu a declarat că edte nevoie de o nouă viziune asupra orașului și a punctat acțiunile pe care le va întreprinde pentru a scoate orașul din mocirlă.

„Eu îmi iau un angajament ferm, pe care l-am demonstrat în calitate de ministru, în două săptămâni am înțeles cine fură banii, să lupt cu problema construcțiilor ilegale. Chișinăul are nevoie de o identitate. Noi avem nevoie de o altă viziune asupra orașului. Eu nu am decât un singur concurent – Partidul Socialiștilor și Ion Ceban. Asta este adevărata miză pentru care am intrat în această campanie”, a afirmat Octavian Țîcu.

Din partea PUN, în municipiul Bălți canidează Sergiu Burlacu.

„Concurenții noștri, mai ales socialiștii dispun de resurse uriașe, dar le lipsesc credința. Să dăm dovadă că, bunăstarea este posibilă și în Basarabia”, a spus Burlacu.

Sursa: deschide.md