Jizdan: „E timpul ca această guvernare să înțeleagă că viața oamenilor are prioritate, nu politica și interesele lor”

0
140

5 oameni morți în 24 de ore, 3 din care și-au pierdut viața în accidente rutiere. Astfel, fostul ministru de Interne, deputatul Alexandru Jizdan, menționează că înrăutățirea situației criminogene din țară ar trebui să alerteze autoritățile responsabile de acest segment, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Alexandru Jizdan menționează că responsabilii de activitatea Ministerului de Interne și ai Poliției Naționale trebuie să vină cu măsuri urgente pentru a evita astfel de cazuri.

„Tineri de 24 și 26 ani au murit în accident rutier la Ștefan Vodă, doi minori de 15 și 16 ani au fost înjunghiați la Telenești, alt deces la Leova și un grav accident cu un deces și 18 răniți (la ora actuală) astăzi în capitală.

Lipsa unui șef al Direcției poliției municipale, 17 Inspectorate fără conducători și preocuparea conducerii MAI de politică și nu de securitatea oamenilor au admis ca situația să iasă de sub control.

Mă întreb: „Câtă siguranță au oamenii într-o țară eliberată?”

E timpul ca această guvernare să înțeleagă că Viața oamenilor are prioritate, NU politica și interesele lor”, scrie Alexandru Jizdan.