Cea mai bătrână mamă din România îşi simte sfârşitul! Gestul ei te va cutremura: “Mi-am cumpărat deja sicriul…”

0
81

Ajunsă la vârsta de 77 de ani, Adriana Iliescu conştientizează că sfârşitul îi este din ce în ce mai aproape. Tocmai de aceea, ea s-a pregătit aşa cum trebuie, dorind ca fiica ei să nu treacă prin momente şi mai dificile.

În 2005, pe cand avea 67 de ani, Adriana Iliescu a ramas insarcinata prin inseminare artificiala, iar mai apoi a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, Eliza. Sarcina profesoarei a starnit o adevarata revolta in randul oamenilor de rand, carora li s-a parut ca este ingrizitor ca un copil sa fie crescut de o femeie care i-ar putea fi strabunica.

Au trecut zece ani de atunci, iar Adriana Iliescu si-a crescut singura fetita, care astazi este o domnisoara eleganta, cu note extrem de mari la invatatura. Insa, pentru ca se apropie cu pasi repezi de varsta de 80 de ani, dar si pentru ca este constienta ca nu va trai o vesnicie, Adriana Iliescu vrea ca totul sa fie in ordine atunci cand ea nu va mai fi, cu atat mai mult cu cat nu vrea ca fiica ei sa treaca prin momente dificile.

Astfel, cea mai batrana mama din Romania si-a cumparat de cativa ani buni un loc de veci, dar si toate cele necesare pentru inmormantare, printre care si un sicriu. De altflel, fostul profesor universitar a marturisit ca a pregatit-o deja pe Eliza pentru momentul in care ea nu va mai fi, explicandu-i cu exactitate micutei ce are de facut