Rămâi trăsnit! În Chișinău s-a instaurat ”legea șoferilor de Porsche”! Fac ce vor sub privirile polițiștilor // VIDEO

0
103

Un video cu un Porsche din Chișinău care încalcă regulile de circulație chiar în fața polițiștilor, a devenit viral pe internet. Cel mai trist fiind reacția, sau lipsa de reacție a polițiștilor moldoveni.

Automobilul de lux cu numărul de înmatriculare K MM 888 a trecut peste linia dublă continuă pe data de 26 septembrie 2019, în ciuda faptului că pe banda de alături stătea la culoarea roșie a semaforului un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare.

WTF ⁉

WTF ⁉Красный Porshe с гос номером K MM 888 разворачивается через двойную сплошную на виду у экипажа полиции. 🚓 🤷‍♂Штефан Чел Маре / 26.09.19 / ©️ Александр

Опубликовано StopHam Moldova Среда, 9 октября 2019 г.

Internauții au fost foarte critici în raport cu polițiștii care nu au reacționat la ilegalitatea comisă chiar sub nasul lor. Zeci de oameni și-au exprimat nemulțumirea și au scris că în ultimul timp polițiștii moldoveni găsesc zeci de scuze doar ca să nu-și facă cum se cuvine meseria.

Ministrul degrevat al MAI, Andrei Năstase, s-a lăudat recent într-o conferință de presă că în perioada mandatului său de ministru numărul accidentelor rutiere a scăzut cu 5%.

Sursa: Telegraph.md