VIDEO || Tensiuni RASIALE în Statele Unite ale Americii. EXPLICAŢIILE SPECIALIŞTILOR

0
23

America stă pe un butoi de pulbere. O inițiativă națională de dărâmare a monumentelor reprezentând armata confederată care a luptat pentru secesiune a divizat țara. Un marș de susținere a populației albe cu orientări xenofobe s-a soldat cu victime în urma unor confruntări cu grupări radicale de stânga sau ale populației afro-americane, scrie stiriletvr.ro.

O țară întreagă, de la președinte în jos, participă la această controversă care riscă să degenereze într-un conflict generalizat între americani.

Au comentat subiectul invitații jurnalistului Claudiu Lucaci la emisiunea „Ultima Ediție” de la TVR 1 cu Alba Popescu şi Andrei Ţărnea, experţi în relaţii strategice şi internaţionale. Toate explicaţiile le aflaţi din materialul video:

America stă pe un butoi de pulbere. O inițiativă națională de dărâmare a monumentelor reprezentând armata confederată care a luptat pentru secesiune a divizat țara. Un marș de susținere a populației albe cu orientări xenofobe s-a soldat cu victime în urma unor confruntări cu grupări radicale de stânga sau ale populației afro-americane. O țară întreagă, de la președinte în jos, participă la această controversă care riscă să degenereze într-un conflict generalizat între americani. Au comentat subiectul invitații lui Claudiu Lucaci la Ultima Ediție: Alba Popescu şi Andrei Ţărnea, experţi în relaţii strategice şi internaţionale.

Posted by StirileTVR on Sunday, August 20, 2017