În această noapte pe bulevardul Ștefan cel Mare şi Sfânt, tronsonul cuprins între străzile Ismail şi Al. Puşkin, au fost aplicate noi marcaje rutiere. Acestea nu numai că oferă un aspect modern arterei centrale, ci şi îi vor ajuta pe şoferi să se orienteze. Marcajul a fost aplicat de Direcția Transport a Primăriei mun. Chișinău.

Printre marcajele noi care au apărut se numără: 1.15 şi 1.18. Primul se va putea observa în rând cu trecerile de pietoni şi sunt destinate trecerii bicicliştilor, iar al doilea indică săgeţi cu fusele drepte care presemnalizează direcțiile de circulaţie pe benzi.

Pentru acei conducători auto care încă nu au ajuns să vadă cum arată marcajele de pe bd. Ştefan cel Mare, publicăm o galerie de imagini făcută de mai mulţi martori oculari:

Actual.MD amintește că reconstrucția principalului bulevard din mun. Chișinău face parte din proiectul de modernizare a șase străzi din centru orașului, demarat de Primarul Dorin Chirtoacă, împreună cu Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare.

Sursa foto: www.protv.md; www.realitatea.md