-1 C
Chisinau, MD
sâmbătă, ianuarie 20, 2018
Acasă Social STRIGĂTOR LA CER! O basarabeancă stabilită în Italia, SURPRINSĂ în timp ce...

STRIGĂTOR LA CER! O basarabeancă stabilită în Italia, SURPRINSĂ în timp ce lovește o bătrână care are grijă de ea || VIDEO

0
22

Presa italiană a dat publicităţii câteva imagini video în care o femeie, care s-ar presupune că ar fi din Republica Moldova, lovea o bătrână de care avea grijă atunci când aceasta refuza să mănânce sau să bea.

Mai mult, jurnaliştii din peninsulă scriu că femeie l-ar fi maltratat și pe fiul bătrânei, care avea probleme psihice, imobilizat și el în scaun cu rotile.

Moldoveanca lucra la această bătrână de zece ani și beneficia de încrederea întregii familii.

Bătrâna avea și un alt fiu, stabilit în Elveția, care venea în fiecare lună să o viziteze. În ultima perioadă acesta a observat însă că mama sa avea numeroase vânătăi pe corp și nu înțelegea care este motivul: „Moldoveanca mereu justifica vânătăile menționând că sunt efectele unui medicament pe care îl lua mama mea. Medicii credeau că vânătăile apăreau de la eventualele căderi, iar nimeni dintre noi își făcea griji. Apoi mama a fost internată în spital de șapte ori. Am schimbat chiar și dușul pentru ca ea să nu cadă, dar lucrurile nu s-au îmbunătățit”.

Moldoveanca în vârstă de 46 de ani a fost filmată de un vecin, dar și alte probe, au determinat forțele de ordine din regiune să îi interzică acesteia să se apropie de casa bătrânei, până când nu va fi emisă decizia finală, care s-ar putea să fie arestul vinovatei.