Lansarea noului flaghsip Apple a fost, de la începutul anului, subiectul multor speculații. Potrivit WSJ, iPhone 8 va fi lansat mai devreme decât se așteptau fanii Apple, pe 12 septembrie.

Potrivit cNet, informațiile Wall Street Journal provin de la surse apropiate companiei americane și reprezintă o confirmare a unor informații publicate în urmă cu câteva zile. Potrivit sursei citate, în cadrul evenimentului de lansare vor fi prezentate trei noi iPhone-uri. În plus față de așteptatul iPhone 7S și fratele său mai mare, 7S Plus – care probabil ar arăta similar cu predecesorii lor din 2016 dar vor avea parte de mai multe upgrade-uri, se confirmă și zvonurile conform cărora Apple va lansa de asemenea iPhone 8.

Așa-numitul iPhone 8 – numele sunt toate ipoteze în acest moment – ar fi un model high-end despre care se zvonește că are un ecran OLED mare care acoperă partea frontală aproape în totalitate și care include o nouă caracteristică, recunoașterea facială. Potrivit WSJ, se așteaptă ca iPhone 8 să fie lansat în serie limitată și să coste peste 1.000 de dolari.

Potrivit cNet, Apple a refuzat solicitările jurnaliștilor și nu a oferit un comentariu oficial pe această temă.