-2 C
Chisinau, MD
sâmbătă, februarie 24, 2018
Acasă Cultură VIDEO || Seara basarabenilor la Vocea României

VIDEO || Seara basarabenilor la Vocea României

144
0

La ProTV aseară a fost difuzată  prima ediție a sezonului șapte „Vocea României” la care au participat  trei concurente din Republica Moldova. Mai mult, toate au reușit să întoarcă cel puțin două scaune, iar jurații s-au bătut pentru ele.

Prima concurentă din Republica Moldova care a urcat pe scena de la „Vocea României” sezonul 7 a fost Axenia Șova.

Axxenia Șova a interpretat melodia „All That Jazz”, iar vocea ei i-a impresionat pe Adrian Despot, Loredana și Tudor Chirilă. După câteva minute bune în care membrii juriului s-au „duelat” pentru Axxenia, tânăra a dat verdictul, a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

La „Vocea României” Axenia Șova a povestit și cum a reușit să ajungă la acest nivel și i-a dedicat prestația sa persoanei care a susținut-o și i-a fost mereu alături.

A doua concurentă din țara noastră care a urcat pe scena de la „Vocea României” a fost Catarina Sandu. „Ești o scorpie?”, a întrebat-o în glumă Tudor Chirilă.

Catarina a ales să meargă în echipa lui Adi Despot. „Sunt impresionat de muntele de talent care vine din Republica Moldova”, a menționat acesta la final.

Cea de-a treia concurentă din țara noastră a dus „Hora din Moldova” la show-ul televizat difuzat de ProTV. Este vorba de Neonela Duplei care a stârnit ropote de aplauze de la primele note cântate și i-a făcut pe Loredana Groza și Adrian Despot să apese butonul în doar câteva secunde.