Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi alţi lideri politici şi miniştri au participat, duminică, la Ţebea, la evenimentele dedicate comemorării a 145 de ani de la moartea lui Avram Iancu.  Faţă de anii trecuţi, politicienii nu au mai susţinut discursuri.

Evenimentele au început la ora 10.30, cu o slujbă religioasă, iar în jurul orei 11.00 oficialităţile au depus coroane de flori la mormântul lui Avram Iancu. Anul acesta, la Ţebea s-au comemorat 145 de ani de la moartea revoluţionarului Avram Iancu.

La evenimente au participat preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, preşedintele PNL, Ludovic Orban, liderul PMP Eugen Tomac, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, şi miniştrii Mihai Fifor şi Doina Pană. Deşi în anii trecuţi era nelipsit de la Ţebea, Traian Băsescu nu a venit şi la sărbătorile din 2017.

Faţă de anii trecuţi, la sărbătorile din 2017 nu au mai fost susţinute discursuri politice, iar liderii prezenţi nu au mai făcut băi de mulţime.

Finalul evenimentului va fi marcat de un spectacol folcloric.