Serena Williams a născut o fetiţă pe numele ei Alexis Olympia Ohanian, iar americanca de 35 de ani a postat o primă fotografie cu copilul născut pe 1 septembrie.

„Faceţi cunoştinţă cu Alexis Olympia Ohanian Jr.”, e mesajul postat pe contul personal de Instagram, alături de o fotografie cu cele două.

„Starul tenisului Serena Williams a născut o fetiţă de 3 kilograme şi 100 de grame. Atât mama cât şi bebeluşul se simt foarte bine”, a anunţat pe 1 septembrie Chris Shepherd, un reputat jurnalist, apropiat al familiei Williams.

Sarcina i-a apropiat şi mai mult pe Serena şi Alexis, care trăiesc o poveste de dragoste perfectă. El a fost un adevărat stâlp în momentele dificile ale sarcinii viitoarei soţii, iar acum s-a dedicat total fetiţei. Întrebat cum s-a comportat Alexis Ohanian în ultimele luni, având în vedere că totul era nou pentru el, un prieten apropiat a ţinut să îi sublinieze meritele.

„Logodnicul ei e cel mai bun om de pe planetă. E extrem de îndrăgostit de Serena şi a fost extrem de afectiv cu ea în ultima perioadă, cu sarcina. Şi acum, după ce a născut Serena, o susţine din toate punctele de vedere. E perfect atât ca partener, cât şi ca tată. Deşi este un om extrem de ocupat, le pune pe cele două prinţese ale sale înainte de orice”, a povestit un prieten al cuplului pentru E!News.

În vârstă de 33 de ani, Ohanian este director general la Reddit şi a lansat mai multe site-uri de internet. A lansat Reddit în 2005, împreună cu un coleg de facultate, Steve Huffman.

După naşterea fetiţei, Serena îşi va relua uşor-uşor antrenamentele, obiectivul fiind să revină în competiţii în aproximativ 6 luni. Cel mai probabil ea va fi în plenitudinea forţelor la Roland Garros 2018, al doilea turneu de Grand Slam al anului.