S-a dus să-și ia soția de la morgă, iar când a ajuns acolo femeia era vie

0
274

Strigător la cer într-o localitate din raionul Criuleni. S-a pregătit cu toate cele necesare unei înmormântări, iar când a mers la morgă cu sicriul ca să-și ia soția, acolo a avut parte d eun șoc, femeia era vie.

Un bărbat din Criuleni susține că a fost sunat de către medicii din spitalul în care era internată soția sa și a fost anunțat că aceasta s-a stins, notează protv.md.

Acum patru zile, o femeie de 35 de ani dintr-un sat din Criuleni a fost internată la spitalul raional Criuleni. Joi seara, după trei zile de la internare, soțul femeii susține că a fost sunat de către medici și a fost anunțat că soția sa s-a stins pe patul de spital.

Bărbatul spune ca vineri dimineața a mers la Chișinău pentru a cumpăra cruce, sicriu și tot ce este necesar pentru a-și înmormânta soția. Astfel, vineri după-amiaza bărbatul spune că s-a dus cu tot cu sicriu la morga din Criuleni, iar când a ajuns acolo și-ar fi găsit soția pe jos, plină de sânge, iar când s-a apropiat de ea, aceasta răsufla. Femeia ar fi căzut de pe targă și s-ar fi lovit, spune bărbatul. Imediat, soțul femeii ar fi chemat medicii, iar femeia a fost internată la terapie intensivă și se află în comă.

Directorul spitalului de la Criuleni susține că totul este, de fapt, o eroare și că rudele femeii nu ar fi înțeles corect. Acesta susține că acum câteva zile femeia a fost internată în stare gravă la spital și se află în continuare în coma, dar și că niciunul dintre medici nu ar fi anunțat rudele că aceasta ar fi murit.