Victorie de moral pentru România, în penultimul meci din preliminariile pentru Campionatul Mondial. Fără şanse la turneul final, tricolorii au învins, la Ploieşti, selecţionata Kazahstanului.

Confruntarea care a însemnat debutul lui Contra pe banca primei reprezentative a început cu două ocazii semnate de Chipciu. Mijlocaşul lui Anderlecht nu l-a putut învinge pe Pokatilov. Portarul Kazahstanului a gafat în minutul 33 şi l-a ajutat pe Budescu să marcheze la capătul unei faze superbe. Imediat după, fotbalistul de la FCSB a scos şi un penalty. Tot Budescu şi-a asumat răspunderea şi a reuşit dubla, din a doua încercare.

În repriza secundă şi-a făcut apariţia la finalizare Gicu Grozav. Nu a putut să marcheze primul gol pentru România după o pauză de cinci ani. A făcut-o, în minutul 73, Keşeru, abia intrat pe gazon. Atacantul lui Ludogoreţ a marcat din pasa lui Chipciu şi a dus scorul la 3-0. Nu a fost rezultatul final – jucătorii ultimei clasate din grupă au redus din diferenţă. Turysbek a marcat de lângă Benzar şi disputa s-a terminat 3-1.