STRIGĂTOR LA CER! O minoră a fost bătută și impusă să se dezbrace de un grup de tineri pentru un pretins furt || VIDEO

0
90
foto: captură video

O minoră de 17 ani din satul Cărbuna, raionul Ialoveni, a fost agresată verbal și fizic de un grup de tineri într-o grădiniță din localitate. Totul s-ar fi iscat de la un presupus caz de furt a unor bijuterii, iar ororile prin care a trecut minora au fost filmate de agresori, scrie basarabia.md cu referire la portalul telegraph.md. 

Din imaginile video se vede cum adolescenta este agresată de mai multe persoane, iar apoi tânăra a fost impusă să se dezbrace în pielea goală și probabil. Se presupune că aceasta ar fi fost violată.

„Cea mai grea misiune pentru un polițist, să comunice societății asemenea cazuri, în care este vorba de violență asupra minorilor, cu implicarea unor alți minori. Vă anunț că la data de 4.11.2017 a fost înregistrat raportul de autosesizare parvenit de la IP Buiucani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în privința unei informații, recepționate la aceeași dată de la o persoană, referitor la faptul că o minoră de 17 ani ar fi fost agresată fizic de mai multe persoane de gen feminin și masculin și posibil violată, într-o încăpere a grădiniței de copii aflate în reparație din satul Cărbuna, raionul Ialoveni. Imediat grupul operativ de ofițeri de investigație, în comun cu angajații Direcției nr. 1 a INI au fost întreprinse măsuri de urmărire penală și au reținut 4 suspecți”, a declarat șeful-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, pentru telegraph.md.

Poliția cercetează cazul. Urmează imagini care vă pot afecta emoţional.