SCANDAL || Serena Williams, hărţuită sexual de fostul logodnic al unui supermodel din România ?!

0
81

Un videoclip cu Brett Ratner şi Serena Williams, filmat în anul 2005, atunci când cei doi formau un cuplu, face mare vâlvă pe internet! La numai o zi după ce „Los Angeles Times” a publicat multiple acuzaţii de hărţuire sexuală la adresa lui Ratner, celebrul regizor american poate fi văzut având reacţii scandaloase faţă de Serena Williams, deţinătoare a 23 de titluri de Grand Slam.

Serena şi Brett se aflau chiar la un meci de tenis, iar imaginile au fost surprinse în cadrul reality-show-ului „Venus şi Serena în realitate”. În videoclipul de 90 de secunde, Serena se ceartă cu iubitul ei din cauza problemelor de cuplu, apoi acesta face anumite gesturi respinse în mai multe rânduri de sportivă: „Arată-mi puţină dragoste! Arată-mi că îţi pasă”, spunea Ratner în timp ce o atingea pe Williams.

Evident deranjată de comportamentul lui Brett, americanca i-a reproşat că face zgomot, cerându-i să o lase să urmărească meciul. După ce a întrebat-o dacă se gândeşte la despărţire, regizorul a încercat să o sărute pe Serena, însă sportiva s-a ferit. Brett Ratner a continuat să-şi dea în petic, încurajând-o pe Venus cu apelativul „picioare frumoase”.

Şase femei l-au acuzat de agresiune sexuală pe Brett Ratner, cunoscut pentru producţia unor filme ca „Prison Break”, „Hercules”, „X-Men: Ultima înfruntare” şi „The Revenant”. Actriţa Natasha Henstridge a declarat că a forţat-o să ii facă sex oral, Katherine Towne l-a acuzat că i-a făcut avansuri şi a urmărit-o la toaletă, Olivia Munn susţine că cineastul s-a masturbat de faţă cu ea, iar actriţele Jamie Ray Newman, Eri Sasaki şi Jorina King au descris alte incidentele din perioada 2001-2005 care l-au avut drept protagonist pe Ratner.