Dorin Chirtoacă: „Domnule Morari, acum a venit răspunsul? Descreierați! Astăzi, de ziua mamei mele, au fost răspândite informații aberante… cu fața friptă”

0
9608

Mai multe informații în format foto și video au fost distribuite astăzi în presă, unde Primarul General al capitalei, suspendat, Dorin Chirtocă, apare în ipostaze ale vieții private.

Reacția edilului, suspendat într-un dosar care nu a ajuns la finalitate din lipsă de probe, nu a întârziat să apară, lămurind și fiecare detaliu din informațiile publicate.

Descreierați! Astăzi, 8 noiembrie, de ziua mamei mele, au fost răspândite pe internet informații aberante, precum că aș fi fost tratat de boli cu transmitere sexuală și drept „dovadă” puse poze cu … fața friptă. Da, m-am fript în 2015, dar nu de boli, ci reparând robinetul de la boiler al unei rude, o matușă. Poate sa vină și să vă dea vreo două, dacă ați avea curaj să ieșiți din tufari, lepre socialiste care umblați cu referendumu’.

Înainte de asta, poze din 2011-2012 dintr-o barcă, precum ca dintr-o destinație de lux, de fapt de pe lacul „Valea Morilor” din Chișinău, proaspăt renovat tot de noi, dar puteam fi oriunde, cu oricine și cu o sută, din contul și din timpul meu.

Diverse poze dintre care majoritatea nu au nici o atribuție cu mine, poze inclusiv cu câteva persoane pe care nici măcar nu le cunosc.

Acum și un video de la munte din tocmai „Tenerife” din munții Bucegi, România.

Ce aveți totuși cu viața altor oameni?

Care ceasuri de 200.000 Euro? Ce e cu aiureala asta? Fel de fel de poze și filmulețe, care reale, care trucate, ce treabă are asta cu activitatea de serviciu care este pusă în discuție pentru referendum?

Dorin Chirtoacă a transmis o întrebare și Centrului Național Anticorupție, întrebându-l pe procurorul Morari, de ce aceste poze din telefoanele sechestrate de această instituție, au ajuns în presă:

Domnule Morari, te-am întrebat în două rânduri astă vară, ce caută prin oraș poze din telefoane, poze din viata privată, după perchezițiile care le-ați făcut și telefoanele care le-ați sechestrat la voi? Înțeleg că acum a venit răspunsul?

Chirtoacă a încheiat prin a le readuce aminte cetățenilor că pe 19 noiembrie trebuie de pus nota „nouă și vouă”.

Bine oameni fără de Dumnezeu, difuzați tot ce vă trece prin cap, îmbrăcat sau cu pielea, viu, „mort” și cum mai doriți. Cu atât mai jalnic veți pierde! Cetățenii ne vor pune la toți nota, și nouă și vouă, pe 19 noiembrie!