Mihai Ghimpu și Ion Apostol, întâlniri cu liceenii și profesorii din Chișinău, dar și cu cetățenii din Ghidighici

0
108

Liderii Partidului Liberal au avut întâlniri cu cetățenii în acest sfârșit de săptămână, unde le-au explicat pericolul prin care trece Republica Moldova dacă Chișinăul va fi scăpat în mâna forțelor ruse sau oligarhice.

Președintele formațiunii, Mihai Ghimpu, a avut o întâlnire cu profesorii și elevii, cu drept de vot de la Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi”, al cărui absolvent este. În cadrul întâlnirii, Mihai Ghimpu a vorbit despre necesitatea boicotării referendumului din 19 noiembrie, inițiat pentru revocarea Primarului General din funcție.

Dorin Chirtoacă, a reușit să stabilească relații durabile cu partenerii externi, care au oferit primăriei suport financiar, inclusiv granturi nerambursabile. Dorin Chirtoacă a reușit să modernizeze străzile, transportul public, instituțiile medicale și de învățământ, a renovat parcurile publice, a amenajat locuri de joacă și fitness, în curțile blocurilor etc. Or, toate acestea au fost posibile, doar datorită încrederii europenilor față de Dorin Chirtoacă, un primar cu viziuni europene. 

E foarte ușor să manipulezi cu oamenii neinformați, dar și mai ușor cu cei dezinformați, de aceea socialiștii lansează în spațiul media tot felul de informații false . Membrii PSRM prin efectuarea apelurilor telefonice către locuitorii capitalei, prezentându-se ca reprezentanți ai Partidului Liberal, îi îndeamnă pe alegători să participe la referendum, când de fapt opțiunea PL, este de a boicota acest referendum. De aceea trebuie să fim uniți, să nu permitem ca socialiștii să preia capitala, să-i păstrăm Chișinăului cursul european, cel care i l-a dat Dorin Chirtoacă în 2007. Puterea este în mâinile alegătorilor!” #neamunitcontra referendumului! Boicot, nu ieși la vot!, a fost mesajul liderului liberal.

În timp ce Secretarul General al PL, Ion Apostol, și o echipă liberală au avut întâlniri cu locuitorii localității Ghidighici.

Campanie de informare a cetățenilor in legătura cu referendumul ilegal din Chișinău.La Ghidighici, majoritatea locuitorilor vor boicota referendumul Dodonist. Ne-am convins discutand cu oamenii de aici. Am fost martor cum agitatorii socialiști , care mișuna peste tot, au fost puși pe fuga de oamenii din sat. Sunt mândru de voi, locuitori ai satului Ghidighici!, a menționat Ion Apostol.