Valeriu Munteanu, mesaj pentru Silvia Radu: „Șefă o să fiți atunci când o să vă aleagă locuitorii municipiului Chișinău în funcția de primar general, până atunci sunteți o impostoare ordinară”

0
1020

Vice-președintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu a adresat un mesaj Silviei Radu, desemnată în funcția de Primar General interimar al capitalei de Nistor Grozavu.

Munteanu critică felul în care Radu a fost înscăunată la șefia Chișinăului și anunță că partidul de la guvernare a intrat în criză de cadre.

Cu siguranță Partidul Democrat a intrat în criză gravă de cadre. Dacă dintre sutele de pretendenți la rolul de „primar interimar-uzurpator” au selectat-o anume pe doamna Silvia Radu, pentru care (încă) „vorba merge” pe lângă „parcul Pușkin”, iar ședința CMC este în (insuficienta) înțelegere a dumneaei „ședința Consiliului de Administrare”, iar „consilierii municipali primesc salarii mai mari decât salariul mediu pe economie”, atunci chiar PD tratează chișinăuienii cu lipsă de respect.

Pentru doamna Radu, care încurcă administrarea unei afaceri private cu treburile publice:
– „Șefă” o să fiți atunci când o să vă aleagă locuitorii municipiului Chișinău în funcția de primar general, până atunci sunteți o impostoare ordinară, instalată acolo ilegal și protejată de Partidul Democrat”. 
Nici un primar ales nu poate să-și trateze astfel subalternii, care sunt funcționari publici și se supun în primul rând legii și mai apoi indicațiilor superiorilor. I-ași recomanda doamnei Radu să citească (și dacă este posibil, chiar să studieze) toate legile din domeniul APC și APL, știu că sunt multe, dar lecturându-le doamna va înțelege (sper) cât de mică este…
Pentru domnul Plahotniuc, care a consimțit ca anume doamna Radu să fie parașutată la primăria Chișinău: 
– „Referendumul din 19 noiembrie va convins pentru a câta oară că locuitorii municipiului Chișinău nu pot fi ghidați prin manipulare și nici cumpărați cu macaroane și orez, scutiți-ne de această catastrofă (administrativă) și întoarceți Chișinăul chișinăuienilor”.