Liberalii au depus un DENUNȚ „împotriva așa-zisului primar Silvia Radu”

0
137

Partidul Liberal (PL) a depus un denunț pe numele primarului interimar, Silvia Radu. Totodată, PL a solicitat și examinarea acțiunilor viceprimarului Nistor Grozavu pentru „excesul de putere sau depășirea atribuțiilor de serviciu, inclusiv complicitatea la săvârșirea de către acesta a infracțiunii de uzurpare de calități oficiale și samavolnicie săvârșite de către Silvia Radu și Ruslan Codreanu”.

Totodată, vicepreședintele PL, Valeriu Munteanu a spus că Silvia Radu ar încălca ordinea publică și că exercită un drept nelegitim. Zilnic, cet. Silvia Radu, în mod intenționat, exercită un drept nelegitim, ce afectează starea normală de activitate administrativă de dispoziție și organizatorico-economică în Primăria mun. Chișinău, care urmează a fi realizată doar în baza legilor și a altor acte normative și doar de către organele speciale investite cu autoritate de către locuitorii municipiului Chișinău”, a comentat Munteanu.

Tot astăzi, liberalul Valeriu Munteanu  a punlocat pe Facebook, că lângă biroul primarului interimar al capitalei, Silvia Radu a fost instalat un post de poliție, cu însărcinarea de a nu lăsa pe nimeni să treacă prin zonă.

La 6 noiembrie curent, primarul interimar al mun. Chișinău Nistor Grozavu a anunțat că se retrage din funcție. Totodată, Grozavu a anunțat și despre numirea a doi viceprimari ai capitalei – unul fiind fosta directoare a companiei „Gas Natural Fenosa”, Silvia Radu, și altul consilierul municipal al PPEM, Ruslan Codreanu.