„Oare de cine se ascunde?”

0
156

La intrarea pe holul unde este biroul primarului interimar, Silvia Radu, a fost instalat un post de pază „cu însărcinarea clară să nu treacă nimeni prin zonă, spre a-i tulbura liniștea uzurpatoare a doamnei”. Despre aceasta a scris vicepreședintele PL, Valeriu Munteanu, pe pagina sa de facebook.

Toate dictaturile au aceeași formulă „de existență”: puterea mai întâi trebuie luată (inclusiv pe căi nedemocratice), apoi păstrată (cu orice preț).

Silvia Radu, primar general interimar-impostor a instalat de dimineață la intrarea pe holul unde este biroul primarului general (ocupat abuziv de dumneaei) un nou post de #poliție, cu însărcinarea clară să nu treacă nimeni prin zonă, spre a-i tulbura liniștea uzurpatoare a doamnei.

Deprinsă cu exuberanța și cu cheltuirea fără noimă a banilor, pentru doamna „șefă” nu contează că acest nou post de pază, va scoate din bugetul municipal peste 32 de mii de lei lunar.

Mai mult decât atât, în primărie sunt peste 30 de camere de supraveghere, iar doamna a chemat o companie privată, pentru a-i asigura accesul personal și exclusiv la toate camerele și înregistrările.

Oare la ce i-ar servi doamnei atâtea măsuri de precauție, de cine se ascunde?”, se întreabă Valeriu Munteanu.