Valeriu Munteanu: „Silvia Radu m-a acuzat azi deja şi de faptul că maltratez şi discriminez public femeile; Am acasă cinci femei!”

0
282

Vicepreședintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu a răspuns acuzațiilor venite din partea Silviei Radu, cu privire la discriminare.

Liberalul a ținut să-i amintească „primarului impostor” că poate trece peste orice acuzație, dar nu și peste cea că maltratează femeile, pentru că are acasă cinci femei.

După ce m-a învinovăţit în ultimele zile de toate disfuncţionalităţile sale manageriale, doamna Silvia Radu m-a acuzat azi deja şi de faptul că #maltratezşi #discriminez public #femeile. Pot trece uşor peste acuzaţiile gratuite proliferate recent de dumneaei şi patronii săi din PD (care se ascund neîndemânatic după Silvia Radu), însă acestă învinuire este extrem de durută pentru mine pentru că am acasă cinci femei — soția și patru fiice și chiar este o ofensă personală destul de mare.

Doamna #primar_impostor poate glăsui cu ușurință despre faptul că eu sunt principalul vinovat în epopeea cu bradul oligarhic, incriminându-mi inclusiv faptul că eu aș fi „ciopârțit” bradul ucrainean, dar acest eșec antologic îi aparține nu doar Silviei Radu, ci întregii echipe a PD, care a parașutat-o la Primărie.