Polițistul din Bucureşti suspectat de pedofilie va afla, astăzi, dacă va fi arestat preventiv

0
77

Polițistul suspectat de pedofilie, reținut luni pentru 24 de ore, și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor. Cazul de agresiune sexuală de vineri nu este primul. Eugen Stan, polițist la Brigada Rutieră, a recunoscut și că este autorul unei agresiuni sexuale comisă în 2012 asupra unei fetițe de 7 ani, scrie portalul stiri.tvr.ro.

Polițistul va fi adus în fața magistraților de la Judecătoria Sectorului 6, care trebuie să stabilească dacă stabilească dacă îți va petrece următoarelor 30 de zile în spatele gratiilor. El a fost audiat ieri în arestul Poliției Capitalei, dar înainte de asta a fost acasă, unde împreună cu procurorii a petrecut aproximativ o oră. oamenii au făcut o percheziție la casa din Măgurele a polițistului, au ridicat calculatorul pe care vor face percheziții informatice, dar și haine de pe care vor ridica probe.

Pe tot parcursul nopții agentul de la Rutieră a fost audiat. El este bănuit și de alte fapte de agresiune sexuală, o parte dintre acestea ar fi fost recunoscute de agent noaptea trecută. Ar vorba despre trei fapte 2009, 2012 și 2016.

Au fost audieri pe tot parcursul zilei de ieri. Oamenii legii au stat de vorbă și cu părinții copiilor, iar când au ieșit din sediul Poliției Capitalei, avocatul familiei se gândesc ca părinții copilului să se constituie în parte civilă ca să ceară despăgubiri.

Poliția a anunțat că s-a deschis o anchetă  internă la Brigada Rutieră și o anchetă administrativă la Secția 22 de Poliție. Bărbatul în vârstă de 45 de ani ar fi fost șofer al unui șef de serviciu din Brigada Rutieră însă ar fi făcut inclusiv muncă de teren.