Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie

0
364


Brad Pitt o dă în judecată pe fosta soție Angelina Jolie. Motivul a fost vânzarea de către Jolie a unei acțiuni într-o cramă comună unui om de afaceri din Rusia. Pitt susține că Jolie l-a înșelat – ea a făcut o înțelegere fără să știe el. Acum, actorul vrea să-l înceteze prin instanță.

Cuplul a cumpărat vinăria franceză Chateau Miraval în 2008, potrivit TMZ, care citează dosarele instanței. 40% din cost este de aproximativ 28,4 milioane de dolari investiți de Angelina. Brad susține că acesta a fost sfârșitul participării fostei soții la afacere și a continuat să cheltuie timp și bani pe cramă.
Potrivit condițiilor de cumpărare, niciunul dintre soți nu putea scăpa de cota sa din întreprindere fără acordul celuilalt. Cu toate acestea, în septembrie 2021, Brad a fost de acord să-i permită Angelinei să vândă o parte din afacere, cu condiția ca acesta să aprobe personal candidatura cumpărătorului. Dar când în octombrie am aflat că afacerea a avut deja loc, iar un om de afaceri din Rusia a devenit cumpărător, am fost șocat.

Cota lui Jolie în crama vedetă a fost achiziționată de Tenute del Mondo, o subsidiară a Grupului Stoli, controlată de miliardarul Yuri Shefler.

În proces, Pitt susține că Angelina i-a reținut în mod deliberat termenii înțelegerii. Iar cota lui Schefler în întreprindere i-a subminat capacitatea de a gestiona crama. Brad cere să plătească despăgubiri, deși suma nu este numită. Reprezentanții Angelinei Jolie nu au răspuns solicitării publicației, scrie Vesti.ru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.