6.6 C
Chisinau, MD
joi, decembrie 5, 2019

Despre noi

ACTUAL
Definim actualitatea!
SCOPUL:
Site-ul de ştiri actual.md este un produs care îşi propune să livreze conţinut jurnalistic propriu, să prezinte producţii în materie de news şi current affairs – ştiri, interviuri, reportaje, anchete, emisiuni on-line.
Ne propunem să ne diferenţiem pe piaţa media din Republica Moldova printr-o selecţie riguroasă a informaţiei, în acord cu misiunea publică, dar şi prin valoarea adăugată pe care echipa actual.md o va aduce prin contextualizarea evenimentelor, infografice, dosare de arhivă, etc.
 
REGIM DE FUNCŢIONARE:
Breaking News, ştiri 24 de ore pe zi, minut cu minut, aici sunt informaţii utile din toate domeniile de interes.
 
MISIUNEA:
Conținutul editorial va acorda importanță problemelor reale ale societății și nu va crea false probleme sau nu va obtura atenția publicului cu probleme minore. Totodată se va avea în vedere adresarea pe un public țintă, care poate fi diferențiat pe capacitate de ințelegere, informare și preferințe şi nu numai în funcție de capacitatea de a răspunde la mesajele comerciale, ci şi în paralel cu aceasta.

Contact

Dacă ați fost martorii unui eveniment sau cunoașteți informații care ar putea deveni o știre vă rugăm să ne contactați la contactactualmedia@gmail.com

2005 Chișinău, R. Moldova

Email:

Corporativ:          contact@actual.md

GMAIL/GOOGLE: contactactualmedia@gmail.com