S-a stins din viață Serghei Kuznețov, fondatorul trupei Ласковый май

0
234

La doar patru luni de la decesul lui Iurii Șatunov, s-a stins din viață fondatorul trupei, „Ласковый май”, Serghei Kuznețov la vârsta de 58 de ani, după ce ar fi suferit un atac de cord.

Potrivit presei ruse, Serghei Kuznețov a murit astăzi, 7 noiembrie, în jurul orei 18:00 (16:00 ora Moscovei), la Orenburg, Rusia, transmite Actual.md cu referire la stiri.md

Kuznețov s-a născut în Mednogorsk, regiunea Orenburg, mama lui l-a crescut fără tată. La vârsta de 12 ani, Kuznețov s-a aflat în comă, din cauza exploziei unei grenade, pe care a găsit-o accidental. Adolescentul a petrecut trei luni în spital cu ochii bandajați, a suferit mai multe operații.

De la vârsta de 13 ani, Kuznețova început să studieze muzica, a învățat să cânte la pian și chiar și-a compus propriile melodii.

Pe 28 decembrie 1986, a avut loc debutul grupului „Ласковый май” cu Iurii Șatunov ca solist. Atunci au apărut primele melodii, care ulterior au devenit hituri.

Legenda estradei rusești Iurii Șatunov s-a stins din viață, la doar 48 de ani, după ce ar fi suferit un infarct. Artistul a decedat în drum spre spital.

stiri.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.