Talk up este prima emisiune marca Actual.md unde tinerii antreprenori,voluntari și ONG-iști din Moldova își vor povesti istoriile de succes și care au fost obstacolele cu care s-au confruntat inițiind proiecte și afaceri de succes la noi în țară cât și peste hotare.

Astfel, în premieră, Actual lansează un nou proiect printr-o serie de interviuri care își propune să aducă spectatorilor, în prim plan, poveștile tinerilor de succes și implicarea tinerilor din Moldova în toate domeniile. Astăzi, veți putea urmări prima ediție a emisiunii „Talk up”, pe pagina de facebook Actual.md live la ora 13:00.

Prima ediție a emisiunii „Talk up” îl va avea ca invitat pe Petru Grecu, Directorul Centrului Municipal de Tineret din Chișinău (CMTC) acesta ne-a povestit despre avantajele voluntariatului, de ce educația nonformala este importantă pentru dezvoltarea tinerilor, dar și ce presupune munca de director al Centrului Municipal de Tineret.

La început am fost responsabil de toate pentru că nu aveam niciun angajat- am început practic de la zero

Voluntariatul în Republica Moldova este promovat la un nivel mediu, acesta ar trebui să pornească din școli și să fie promovat de profesori

Când am început a face voluntariat din școală unii profesori mă susțineau alții erau sceptici considerând că studiile sunt pe prim plan. Eu am ales să mă dezvolt personal să fac voluntariat și să învăț, dacă nu eram susținut atunci să fac voluntariat nu ajungeam cine sunt astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.