Asociația pentru Relaţii Comunitare recrutează voluntari. Cum poți face parte din comunitate

0
1054

Asociația pentru Relaţii Comunitare (ARC MOLDOVA) este în căutare de tineri responsabili, creativi și energici, dornici de a se dezvolta multilateral şi de a avea parte de o educaţie nonformală. Dacă ești pentru lansarea proiectelor și acțiunilor destinate tinerilor și dezvoltării comunitare, devino voluntar la ARC MOLDOVA.

Tinerii selectați vor fi implicați și vor obține cunoștințe în una dintre ariile de activitate ale ARC MOLDOVA: dezvoltare comunitară, dezvoltare personală, oportunități internaționale sau implicare socială. Totodată, vor avea ocazia să-și îmbunătățească cunoștințele în ce privește comunicarea într-o organizație, stabilirea de parteneriate, comunicarea cu profesioniști din diferite sfere de activitate și altele.

Fiind voluntar în cadrul ARC MOLDOVA, vei avea următoarele beneficii:

# posibilitatea să te dezvolți multilateral;
# participare gratuită la traininguri, seminare, conferinţe locale;
# experiență practică de învățare în management, leadership şi antreprenoriat;
# vei fi parte a unei echipe tinere, dinamice și inovatoare;
# vei dezvolta abilități de analiză, planificare și management;
# acces la biblioteca de cunoştinţe ARC MOLDOVA;
# schimb de bune practici și networking alături de alți tineri;
# interacționare cu diverse companii, ONG-uri sau ambasade;
# vei investi timpul și resursele într-un mod cât mai util și productiv.

Cerințe față de candidați: abilități de lucru în echipă, capacități de învățare rapidă, comunicare eficientă, cunoașterea limbilor română, rusă și engleză, responsabilitate, punctualitate și dorință de dezvoltare personală.

Pentru a participa în concurs, completează acest formular. Termenul-limită de înregistrare este 30 iunie 2020, ora 23.59. Persoanele selectate vor fi invitate la cea de-a doua etapă de selecție la interviu.

Despre Asociația pentru Relaţii Comunitare:

Din 8 februarie 2016, sunt o organizație neguvernamentală, apolitică, nonprofit, independentă din punct de vedere juridic și dezvoltă comportamentul filantropic în Republica Moldova, având convingerea că filantropia este unul dintre modurile prin care putem întări și dezvolta comunitățile noastre.

Asociația pentru Relaţii Comunitare nu discriminează pe bază de rasă, gen, orientare sexuală, religie, origine etnică sau socială.

Pentru mai multe detalii, nu ezita să scrii un mesaj la adresa info@arcmoldova.md sau pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.