După lupte grele, rușii s-au oprit la Konotop în căutare de hrană și combustibil. Nu au ajuns la „Kiev”

0
4751

Nu au ajuns la „Kiev”: după lupte grele, rușii s-au oprit în Konotop în căutare de hrană și combustibil
Au fost înregistrate cazuri de jefuire a unităților comerciale de către invadatorii ruși.
După lupte grele și pierderi semnificative, invadatorii ruși s-au oprit la Konotop: încearcă să cumpere combustibil și să ceară hrană de la localnici.

După cum i s-a spus unui corespondent UNIAN locuitorii satului Chernecha Sloboda din regiunea Konotop, care au filmat mișcarea convoiului prin așezare, erau un număr mare de Grads, cisterne de combustibil, camioane, tancuri, transportoare blindate, infanterie. vehicule de luptă, echipamente speciale și altele asemenea.

Potrivit locuitorilor locali, invadatorii s-au oprit periodic în apropierea gospodăriilor, încercând să cumpere „pe orice bani” untură și luciu de lună.

“Păreau tineri de vreo 20 de ani, probabil un fel de buriați, de statură mică. Întrebați dacă știu unde sunt și încotro merg, cei cu ochii îngusti au răspuns: “Nu știm unde suntem. , dar mergem la Kiev.” Desigur, nimeni nu le-a vândut niciun produs”, au spus sătenii.

Serviciul de presă al Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei clarifică că, după lupte grele și pierderi semnificative, invadatorii ruși s-au oprit la Konotop: încearcă să cumpere combustibil și să ceară hrană de la localnici.

În special, tancurile se plimbă cu canistre și încearcă să cumpere combustibil, iar soldații forțelor de ocupație cer alimente de la populația locală.

Au fost înregistrate cazuri de jefuire a unităților comerciale de către invadatorii ruși. În același timp, la marginea orașului se află aproximativ 40 de unități de echipamente rusești arse.

“Poți ajuta ocupanții cu combustibil și zahăr. Noi nu dăm recomandări cu privire la alimentația soldaților ruși. Tu însuți știi totul”, se spune în mesaj.

Între timp, locuitorii din Konotop au declarat unui corespondent UNIAN că un convoi de vehicule a trecut prin oraș fără oprire. O parte din ea a rămas în suburbiile Konotop din sat. Podlipnoe, unde armata rusă a început să sape.

unian.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.