Îmbulzeală la un bancomat care a început să scoată bani gratis

0
48

Mai multe persoane s-au îmbulzit în fața unui bancomat din Dundee, Scoția, pentru a profita de o defecțiune care făcea ca aparatul să dea „bani gratis”.

Un martor a declarat pentru The Courier că ATM-ul le dădea oamenilor dublul sumei pe care voiau să o retragă, transmite Actual.md cu referire la stiri.md.

A fost nevoie de intervenția poliției, care a dispersat mulțimea, Ofițerii au chemat apoi producătorul aparatului, care l-a oprit până la remedierea situației.

„Am fost anunțați privind un bancomat defect de pe Charleston Drive, Dundee, în jurul orei 16:20, marți, 11 octombrie, 2022. Ofițerii au intervenit, iar mulțimea a fost dispersată. Producătorul a fost contactat, iar aparatul a fost oprit, a transmis un purtător de cuvânt al Poliției Scoțiene.

Persoanele care au primit bani în plus din cauza defecțiunii trebuie acum să îi returneze. În caz contrat pot fi acuzați de furt.

Un incident similar a avut loc în Sydney, Australia, în 2011, când oamenii au făcut coadă ca să profite de o eroare de soft a bancomatului.

stiri.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.