Marina Tauber își va petrece următoarele 30 zile în arest la domiciliu

0
104

Deputata Partidului Șor, Marina Tauber, a fost plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă de către magistrații Curții de Apel Chișinău, asta după ce pe 21 octombrie, procurorul de caz a contestat cu recurs încheierea instanței de judecată prin care Tauber a trecut sub control judiciar din arest la domiciliu, transmite Actual.md cu referie la stiri.md

Pe 18 octombrie, parlamentara Marina Tauber, vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat” și „falsificarea raportului privind gestiunea financiară a Partidului Politic „Șor” a fost plasată sub control judiciar. Asta după ce instanța a admis parțial demersul procurorilor. 

La doar două zile după ce magistrații au trecut-o pe Tauber din arest la domiciliu, sub control judiciar, procurorii au decis că deputata are interdicție de a părăsi municipiul Chișinău. De cealaltă parte, avocații au declarat că o dată cu introducerea restricției, în privința ei s-a comis un abuz și vor contesta decizia în instanța superioară.

stiri.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.