Predicțiile lui Nostradamus pentru 2023: un nou papă și șapte luni de război. Ce se va întâmpla în Marea Neagră

0
127
Foto: Nostradamus

Doctorul, astrologul și clarvăzătorul francez Nostradamus, care a trăit între 1503 și 1566, și-a publicat faimoasa carte „Les Prophéties” în 1555, transmite Actual.md cu referire la deschide.md.

La fel ca oracolul din Delphi, profețiile lui Nostradamus sunt în mod intenționat vagi și deschise la nenumărate interpretări.

Totuși, se pare că Nostradamus a prezis că războiul și foametea vor apărea în 2022, lucru adeverit în special din cauza războiului provocat de Rusia în Ucraina.

Pentru 2023, specialiștii care au studiat profețiile lui Nostradamus au oferit o nouă listă de evenimente care ar putea avea loc, conform celebrului francez.

Posibilitatea extinderii la nivel global a războiului din Ucraina e anticipată de Nostradamus. „Șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”, a notat acesta. De asemenea, Nostradamus menționează două orașe din Franța, Rouen și Evreaux, care ar scăpa de un eventual Armaggedon.

Un posibil eșec al omenirii pe planeta Marte e o altă profeție a lui Nostradamus, care scrie de un ”foc ceresc” de dimensiuni uriașe.

De asemenea, astrologul s-a referit și la încălzirea globală, prezicând că temperaturile și nivelul mării vor continua să crească și că oferta mondială de pește va seca. „Peștele viu al Mării Negre va fierbe”, a menționat el.

Conform lui Nostradamus, sunt șanse mari ca anul 2023 să aducă o schimbare la Vatican, existând o profeție care spune că un papă tânăr îl va înlocui pe Papa Francisc, care va fi însă ”ultimul papă adevărat”.

Despre lipsa de alimente și foamete, Nostradamus prevede că ”oamenii se vor mânca între ei”.

deschide.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.