Primul canal a acuzat-o pe Ovsyannikova de trădare

0
596

Primul Canal a acuzat-o pe Ovsyannikova de trădare: a sunat la Ambasada Marii Britanii
Kirill Kleimenov, șeful Direcției Programe Informaționale a Primul canal, a acuzat-o pe fosta angajată a canalului, Marina Ovsyannikova, de trădare, care a dat peste cap cu un afiș împotriva războiului în timpul comunicatului de presă.
El a făcut o astfel de declarație în difuzarea comunicatului de presă final de duminică din 20 martie, relatează meduza.io

Kleymenov, se pare, a încercat să facă aluzii asupra acțiunii planificate, afirmând că deja „la câteva minute” după aceasta, pe site-urile media occidentale ar fi apărut imagini cu Ovsyannikova, iar avocatul o aștepta la intrarea în centrul de televiziune.

Potrivit lui Kleymenov, cu puțin timp înainte de acțiune, Ovsyannikova a vorbit la telefon cu un angajat al „ambasadei Angliei”. De unde a obținut această informație, Kleimenov nu a precizat.

”O explozie emoțională este una, dar trădarea este alta. Iar când o persoană își trădează țara și, în același timp, pe noi toți, oameni cu care a lucrat cot la cot aproape 20 de ani, trădează cu rece, cu prudență, pentru un bonus ferm agreat <…> Trădarea este întotdeauna o alegere personală a unei persoane, nu o poți salva, după cum știi.”

Pe canalul de telegram, desemnat ca pagina oficială a Marinei Ovsyannikova, a apărut un comentariu la cuvintele lui Kleimenov: „Nici un cuvânt de adevăr! Niciun cuvant!!! Mi-e rușine că am lucrat cu tine!!!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.